Måleri

Per Andersson & Son byggnads AB har sedan 10 år tillbaka ett eget målarteam som ser till att våra avtalspartners samt byggservice får den service som behövs.

Det fyra man starka teamet ser till att alla arbeten utföres på ett fackmannamässigt riktigt sätt.

Vi har som mål att ligga i frontlinjen när det gäller kompetens och arbetsmetoder och vidareutbildar ständigt våra personal inom de områden vi utför arbeten inom.

Vill du komma i kontakt med våra målare maila malarna@pabygg.net

Länk till miljöarbete för måleri

Pressmeddelande 2015-12-15

ByggConstruct och PA-Bygg bildar ny stor byggaktör i Uppland.

BC och PA
Två företag, en tanke. ByggConstruct och PA-Bygg går ihop. Fr v Pär Karlsson, vd för ByggConstruct, Niclas Löfqvist, vvd ByggConstruct och Stefan Andersson, vd för PA-Bygg.

Uppsala växer. För att möta framtiden och kunna vara mer delaktiga i Uppsalas utveckling, har ByggConstruct AB och Per Andersson & Son Byggnads AB (PA-Bygg) beslutat sig för ett samgående. Med den nya organisationen får vi de resurser som krävs för att arbeta långsiktigt och genomföra nya intressanta byggprojekt.

PA-Bygg blir ett dotterbolag till ByggConstruct. Successivt kommer PA-Byggs verksamhet att flyttas över och bedrivas inom ByggConstruct. Genom samgåendet får ByggConstruct drygt 120 anställda och en omsättning på cirka 500 miljoner kr/år.

Läs mer >>