Idag öppnar Gsunda Market

Gsunda Market   (www.gsundamarket.se)                                                                  GsundaMarket
Idag den 25 oktober slår  Gsunda Market upp portarna till en helt ny och unik marknadsplats för alla som vet med sig att de har något att sälja.
Gsunda Market är en möjlighet för alla som vill testa en ny affärsidé, tjäna en extra slant till föreningen, sälja ett restlager, eller bara göra en vinds- eller källarröjning.
Gsunda Market ligger mitt i Gottsunda Centrum i den del som vi nyligen totalrenoverat under snart 2 års tid, och kommer förhoppningsvis  att bli en oas för alla som besöker Gottsunda Centrum. I den fantastiska marknadslokal på 530 kvm, med panoramafönster mot ”Lilla Framsidan” och en strategisk placering mitt i centrumet, hoppas vi att alla besökare får en helt ny upplevelse i Gottsunda Centrum
Marknaden kommer till en början ha öppet fredag – söndag.

Under julmarknadsperioden (25 nov – 23 dec) kommer marknaden att ha öppet alla dagar i veckan.

 

Pressmeddelande 2015-12-15

ByggConstruct och PA-Bygg bildar ny stor byggaktör i Uppland.

BC och PA
Två företag, en tanke. ByggConstruct och PA-Bygg går ihop. Fr v Pär Karlsson, vd för ByggConstruct, Niclas Löfqvist, vvd ByggConstruct och Stefan Andersson, vd för PA-Bygg.

Uppsala växer. För att möta framtiden och kunna vara mer delaktiga i Uppsalas utveckling, har ByggConstruct AB och Per Andersson & Son Byggnads AB (PA-Bygg) beslutat sig för ett samgående. Med den nya organisationen får vi de resurser som krävs för att arbeta långsiktigt och genomföra nya intressanta byggprojekt.

PA-Bygg blir ett dotterbolag till ByggConstruct. Successivt kommer PA-Byggs verksamhet att flyttas över och bedrivas inom ByggConstruct. Genom samgåendet får ByggConstruct drygt 120 anställda och en omsättning på cirka 500 miljoner kr/år.

Läs mer >>