Om företaget

 

Per Andersson & Son Byggnads AB är ett byggföretag som funnits sedan 1986 och som har byggt upp en bra grund som service- och byggföretag i Uppsalaregionen.

Företaget är ett gediget familjeföretag som idag drivs i andra generationen.Företaget ägs idag av grundaren Per och sonen Stefan Andersson.

Vi har under åren genom ett personligt engagemang byggt upp ett förtroende med våra kunder, och detta till stor del p.g.a vår duktiga personal.

Företaget omsätter idag ca 150 Mkr och består av 42 anställda fördelade på administration, projektledning , snickare, målare och smeder.

Per Andersson & Son Bygg kommer att fortsätta att arbeta långsiktigt med att bygga kundrelationer och utföra kvalitativa projekt i framtiden och samtidigt bevara känslan av det lilla företaget.

Välkommen till oss på Per Andersson & Son Byggnads AB!

Pressmeddelande 2015-12-15

ByggConstruct och PA-Bygg bildar ny stor byggaktör i Uppland.

BC och PA
Två företag, en tanke. ByggConstruct och PA-Bygg går ihop. Fr v Pär Karlsson, vd för ByggConstruct, Niclas Löfqvist, vvd ByggConstruct och Stefan Andersson, vd för PA-Bygg.

Uppsala växer. För att möta framtiden och kunna vara mer delaktiga i Uppsalas utveckling, har ByggConstruct AB och Per Andersson & Son Byggnads AB (PA-Bygg) beslutat sig för ett samgående. Med den nya organisationen får vi de resurser som krävs för att arbeta långsiktigt och genomföra nya intressanta byggprojekt.

PA-Bygg blir ett dotterbolag till ByggConstruct. Successivt kommer PA-Byggs verksamhet att flyttas över och bedrivas inom ByggConstruct. Genom samgåendet får ByggConstruct drygt 120 anställda och en omsättning på cirka 500 miljoner kr/år.

Läs mer >>