Projektledning

Per Andersson & Son byggnads AB har kunniga och erfarna projektledare.

Projektledarna har rutin och erfarenhet som kan tillföras  projektet i ett tidigt skede för att ge projektet en bra start med rätt förutsättningar .

Vi har goda erfarenheter med att leda en projekteringsgrupp med arkitekter, konstruktörer, installationskonsulter, brukare m fl.​

Vid större projekt och totalentreprenader sätter vi ihop ett projekteringsteam som vi skräddarsyr för respektive projekt.

För mera info kontakta oss  på info@pabygg.net

Pressmeddelande 2015-12-15

ByggConstruct och PA-Bygg bildar ny stor byggaktör i Uppland.

BC och PA
Två företag, en tanke. ByggConstruct och PA-Bygg går ihop. Fr v Pär Karlsson, vd för ByggConstruct, Niclas Löfqvist, vvd ByggConstruct och Stefan Andersson, vd för PA-Bygg.

Uppsala växer. För att möta framtiden och kunna vara mer delaktiga i Uppsalas utveckling, har ByggConstruct AB och Per Andersson & Son Byggnads AB (PA-Bygg) beslutat sig för ett samgående. Med den nya organisationen får vi de resurser som krävs för att arbeta långsiktigt och genomföra nya intressanta byggprojekt.

PA-Bygg blir ett dotterbolag till ByggConstruct. Successivt kommer PA-Byggs verksamhet att flyttas över och bedrivas inom ByggConstruct. Genom samgåendet får ByggConstruct drygt 120 anställda och en omsättning på cirka 500 miljoner kr/år.

Läs mer >>